Torre-serona impulsa el FIRRUM ‘Ferments de la Terra’ dedicat a vins, cerveses i licors

Data publicació: 05/06/2025
Comparteix:

La jornada arrencarà a les 9:30h el dissabte 14 de juny i inclourà activitats com un tast – maridatge de vedella i vins. La proposta s’emmarca en el projecte FIRRUM de ‘Al poble hi ha de tot’ que promou fires i fòrums de proximitat compartint recursos entre municipis.

El dissabte 14 de juny Torre-serona impulsa la celebració de la fira “Ferments de la Terra”, una jornada en la qual es podrà gaudir d’una selecció cuidada de licors artesanals, cerveses de proximitat, vins amb caràcter i elixirs sorprenents, elaborats seguint tècniques tradicionals però amb una mirada contemporània.

Els productors i productores participants són: Elixirs de Ponent, Cerveses Torrent i 1640 Mestres Cerversers Catalans, Cellers Matallonga, Sake & Vermut “Seda Líquida”, Cervesa artesana NARIS, Cellers Mas d’en Roy, Cellers Casa Patau i Licors Shotest. Es comptarà amb la col·laboració del productor local Vedella Massot i, a més, durant tota la jornada hi haurà animació de teatre temàtica. La fira tindrà lloc a la Pista Poliesportiva de Torre-serona.

La proposta s’emmarca en el projecte FIRRUM de Al poble hi ha de tot, una àrea des de la qual es promou la celebració de fires i fòrums compartint recursos entre municipis i amb l’objectiu d’impulsar esdeveniments amb segell de qualitat propi i amb els productes de proximitat com a protagonistes. A través de FIRRUM s’ofereixen oportunitats per als productors i productores del territori, a més de crear accions dinamitzadores de l’economia als municipis. Fins al moment s’han integrat a aquest projecte La Granja d’Escarp, Sunyer, Torrebesses i Torre-serona. Tot plegat, amb el suport de la Diputació de Lleida en el marc de l’àrea d’actuacions per afrontar el repte demogràfic.

Les activitats arrencaran a les 9:30h del matí i s’allargaran fins les 14h del migdia a la Pista Poliesportiva de Torre-serona. A continuació us detallem el programa previst.

  • 9:30h. Inici i presentació de la fira, a càrrec del presentador de Lleida TV, Santi Roig
  • 10h. Tastet maridatge comentat de Vedella Massot amb vins de proximitat. (El tastet s’anirà reproduint durant tota la jornada).
  • 11h. Presentació i degustació de la mà de cada productor i expositor.
  • 12:30h– 13:30h Vermut maridatge comentat amb embotits de proximitat i vermut artesanal.
  • 13:45h Clausura de la fira i sorteig de lot de productes.

Al Poble hi ha de Tot
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les cookies s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.